Voorronde 2024 - inschrijving gesloten

9 maart nadert met rasse schreden! De line-up is compleet en de inschrijving is dus gesloten. Tijd om de deelnemende acts aan de voorronde te presenteren! We hebben weer een fijne line-up!

Johnny NL:
In het dagelijks leven is Johnny NL een rock & roller. Hij staat op podia groot en klein. Gewapend met zijn gitaar zingt hij Golden Oldies, Beatles, Elvis en Buddy Holly. Maar al sinds zijn prille jeugd heeft hij een grote wens: smartlappen zingen voor een groot publiek. En waar kan dat beter dan op de Dag van het Levenslied?

De Nuilende Nichjes:
Zes bloedmooie vrouwen die graag meerstemmig zingen. Dat doen ze het liefst rondom de warmte van de airfryer mét een hete vegan bitterbal in de hand. Ze zingen dit jaar over excentrieke familieleden met een songfestivalsausje en de regenboog als symbool voor mogen zijn wie je bent…

 

Riet en Lien:
We gaan op retraite. Twee snelle opgebrande huismoeders mogen nergens bij een clubje horen omdat ze overal en altijd te druk zijn. Ze hebben adhd en daarom te druk. Wij gaan de rust in onszelf zoeken maar zelfs hier worden we dus veroordeeld en voelen we ons buitengesloten

 

MusicaPeDia:
Wij zijn Diane en Petra, de muzikale Wiki PE DIA of te wel: Musica Pe Dia, we brengen smartlappen met een knipoog.

 

 


 

Stuk verdriet:

Zanger Sjoerd geniet en zingt aanstekelijk. Ondanks dat al zijn minnaressen in een massagraf liggen, ziet hij het leven zonnig in. We gaan lekker samen het verdriet stukzingen, de klarinet die jankt wel. 

De Hema’s:
De carrière van De Hema’s is er een van pieken en dalen. Na hun succesvolle optreden op de Dag van het Levenslied 2023 kregen Nijmegens’ favoriete winkelbediendes namelijk een onverwachte reorganisatie voor de kiezen. Noodgedwongen moesten ze hierdoor afscheid nemen van een van hun leden. Door een vacaturestop lukte het hen vervolgens niet om een vervanger te vinden. Gaat het ze lukken om ook uit dit dal te kruipen? 

 

Mi zun Twee:
Mi zun Twee is een duo wat al meer dan 30 jaar samen muziek maakt. Voorheen in een complete band, de laatste paar jaar als duo. Ze zijn net snip en snap of knabbel en babbel. Plezier in het muziek maken staat voorop en ze maken dan ook nog steeds menig feestje tot een muzikaal hoogtepunt. Het succes van vorig jaar smaakt het naar meer en gezien hun voorliefde voor het Nederlandstalig repertoire willen ze weer graag een poging wagen om een plekje te veroveren op het grote podium tijdens de dag van het levenslied!

 

En de presentatie is in handen van Sjakie van de Hoek!


Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar via de site van de Lindenberg.