Kinderpodium

Elk jaar zijn er tijdens de Dag van het Levenslied in de Valkhofruïne tussen 14.00 en 18.00 allerlei kinderactiviteiten. Zo kun je knutselen, word je geschminkt en kun je energie kwijt op het luchtkasteel. Er zijn workshops, je kunt je eigen schilderij fietsen en er wordt muziek gemaakt voor en met kinderen. 
Voor ons kidspodium werken we samen met de Lindenberg.

Het invulling van ons programma is elk jaar anders, maar hieronder vast een voorproefje van acts en activiteiten die de afgelopen jaren op het kinderpodium hebben gestaan!

Op de pedalen en fiets je eigen kunstwerk!
Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders.

 

Sla je slag bij het Emmertrommellen!

Vind jij het ook zo leuk om overal op de trommellen en te roffellen? Doe dan mee met het Emmertrommellen! Muziekdocent Tudor Rutjes en gitarist Mark de Grauw geven op unieke, speelse en educatieve wijze een "doe mee les" muziek maken.

Troef
Er is er niets leuker dan live muziek maken en ouderwets plaatjes draaien. Tijdens ‘Plaatjes draaien’ doet Troef het allebei!
 

Verder nog iets Ballonnencreaties
Ze hebben alle kleuren van de regenboog in ballonnen en kunnen er alles van maken. Van krokodil, draak, vlinder, tot Minions niets is te gek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef wat mee kleur aan deze Treurplaat. Het Levenslied kleurt je leven!