Kinderpodium

Op 13 mei zijn er in de Valkhofruïne tussen 14.00 en 18.00 allerlei kinderactiviteiten. Zo kun je knutselen, word je geschminkt en kun je energie kwijt op het luchtkasteel. Er is een knallende workshop Emmertrommelen en je kunt je eigen schilderij fietsen. Ook komt Troef Theater voor en met kinderen muziek maken en kan je je carrière in het levenslied starten tijdens de Levenslied-Miniplaybackshow.
Voor ons kidspodium werken we samen met de Lindenberg en ROC Nijmegen.

Het volledige programma volgt snel, maar hieronder vast een voorproefje!

Op de pedalen en fiets je eigen kunstwerk!
Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders.

 

Sla je slag bij het Emmertrommellen!

Vind jij het ook zo leuk om overal op de trommellen en te roffellen? Doe dan mee met het Emmertrommellen! Om 15.00 uur en 16.00 uur op het Kid's podium.

Muziekdocent Tudor Rutjes en gitarist Mark de Grauw geven op unieke, speelse en educatieve wijze een "doe mee les" muziek maken.

Troef
Er is er niets leuker dan live muziek maken en ouderwets plaatjes draaien. Tijdens ‘Plaatjes draaien’ doet Troef het allebei!
Troef speelt van 17.00 tot 18.00 op het kinderpodium
Verder nog iets Ballonnencreaties
Ze hebben alle kleuren van de regenboog in ballonnen en kunnen er alles van maken. Van krokodil, draak, vlinder, tot Minions niets is te gek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef wat mee kleur aan deze Treurplaat. Het Levenslied kleurt je leven!

De hoofdprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Lindenberg.