Onze filosofie

De Dag van het Levenslied is een stichting. Ons doel is dus niet om winst te maken met het festival. Wat we wel doen is simpel. Eén keer per jaar regelen we een bijzonder Nijmeegs festival, op moederdag, met een zwaar culturele knipoog naar de volkscultuur. In 2024 vindt het festival plaats op 12 mei in het Valkhofpark, te Nijmegen. 

En gratis toegankelijk!

Het Steigertheater is ooit met de Dag begonnen. En we zien dat theater dus ook nog steeds als de moeder van het festival. Wij willen (in de traditie van het Steigertheater) ook een podium en publiek bieden aan nieuw talent.

Subsidie krijgen we niet. We zijn dus 100% afhankelijk van jullie, ons publiek. In de eerste plaats voor de geweldige sfeer die jullie ieder jaar weer meebrengen. En in de tweede plaats voor onze inkomsten.

De Dag kan alleen bestaan dankzij de enorme inzet van: een eigenzinnig bestuur, een enthousiaste groep harde werkers, vrijwilligers en artiesten, en een paar kleine doch trouwe sponsors.

De organisatie van het festival is in handen van een dochterstichting, stichting Moederdagproducties. Deze stichting houdt zich dus bezig met de huidige editie. Stichting de Dag van het Levenslied beheert het levenslied-concept en zorgt ervoor dat er de volgende jaren ook nog een Dag van het Levenslied is.

Om de dag tot een succes te maken hanteren we de volgende huisregels:

Heb je wensen of ideeën?
Mail ons!
info@dedagvanhetlevenslied.nl

Onze organisatie:

De organisatie van de 40ste editie op 12 mei 2024:

Programma, Regie en Publiciteit: Martijn van Heumen
info@dedagvanhetlevenslied.nl

Horeca: Guido Masselink
Guido@dedagvanhetlevenslied.nl

Technische productie: Jan Smeets
Jan@dedagvanhetlevenslied.nl

Financiën & verduurzaming: Harmen
penningmeester@dedagvanhetlevenslied.nl

Technische gegevens:
Stichting Moederdagproducties
Kamer van Koophandel: 0919.2671
Btw-nr: NL.8203.91.803.B01