2012

Editie 2012 zit erop....

Wat was het weer een fantastisch feest, met stralend weer en een toch wel wat frisse avond, maar- we vallen in herhaling- met het leukste publiek van Nijmegen. Jullie waren geweldig, in 1 woord geweldig, om in de geest van onze slotact te spreken. Namens de organisatie dank aan alle barvrijwilligers, mensen van geluid en licht, de artiesten uiteraard en alle anderen die dit mooie evenement mogelijk maken. Volgend jaar doen we het dunnetjes over, dat beloven we alvast!

Bezoek ook onze facebookpagina voor nog veel meer foto's, filmpjes en nieuwtjes! De mooie foto's die hieronder staan zijn allemaal gemaakt door onze huisfotograaf Sid Pluijm.


Anthony was ook van de partij en zong de sterren van de hemel, en de longen uit zijn lijf. Zoals altijd uit zijn tenen.....

 


Uit Wageningen kwam het nat en glad geschoren Kunstgras, voor de tweede maal van het partijtje. Brandend zand, en een verloren land, en een leven met een heggeschaar....of zoiets.....Lekker stel!


Ter ere van onze verjaardag bakte Brood op de Plank 3000 soesjes. De loco's deelden ze uit, ook al in 't oranje. Ze gingen als koude soesjes over de toonbank, jammie! Dank bakkers, als jullie dertig worden komen we met 15.000 man zingen!


Charmant is niet het eerste woord dat bij je opkomt als je naar Captain Kinkelbaum kijkt. Prettig gestoord waarschijnlijk wel. Hij had gelukkig een chauffeur bij zich;) What shall we do with a drunken sailor? Zeggen jullie het maar.......Nog een keer boeken wat ons betreft;)


Terug van heel lang weggeweest, de Parlando's. Ter ere van onze verjaardag hadden zij de jasjes uit het vet gehaald en de stembanden weer eens opgepompt. Alsof de tijd had stilgestaan.....

 

 

 


Wat ken die gozer zingen...Du bist werkelijk alles, was ich habe in de wereld.... Ringo a Star is born.( mede mogelijk gemaakt door theatergroep langer houdbaar)

 

Voor velen een hoogtepunt. André leeft. Iemand nog een BVO'tje?

Hij is ook goed met graffiti trouwens, multi talent. En nog een aardige gozer ook;)


En toen was daar alweer Keessie, is het dan alweer zo laat?

Helaas wel. Het avondgedeelte kan beginnen. Time flies. Volgend jaar een midweek van het levenslied?


Graag geziene gasten op moederdag in Nijmegen. Met hun witte eend op het midden van de weg gaven zij de eerste hint voor de slotact, zonder het te weten. Ciska Peters werd vervangen door Ciska Sigaret. Beter! Alle 13 jaanke van geluk!


Brabants plaatje. De mensen van Oei Anita komen al heel wat jaren langs, en daar zijn we blij mee. Fijn die toeters, dat blaast zo lekker weg. Met ook al een Ronnie Tober hit, naar de kermis. Het programma zat bol van de verwijzingen. Niet dat iemand daar op zit te wachten, maar toch. Besame mucho! ( van onze slotact van vorig jaar, der Dennie)


en zo ziet het er vanaf het podium uit...ook mooi!


En daar was dan toch die mysterieuze slotact, door weinigen geraden...Ronnie Tober.

Een van de 600 foto's met Ronnie backstage. Niemand zoals hij!


Voorrondes 2012

Wat een avond gisteren in Trianon! Ronnie en de Razende Ronda´s gingen er met de beker vandoor, maar de jury had het zwaar. Alle deelnemers hebben intussen persoonlijk bericht gehad of ze wel of niet door zijn naar het festival op moederdag. Helaas moeten er elk jaar ook mensen afvallen, maar er waren deze avond natuurlijk alleen maar winnaars.

Dank aan alle artiesten, de onnavolgbare presentator Paul , technicus Rob en barmannen Hans en Andre van Trianon. We zullen het nooit vergeten!

Hier was het allemaal om te doen, de lelijkste beker van Nijmegen!
De prachtige foto´s zijn ook dit jaar weer gemaakt door Sid Pluijm uit Nijmegen. Voor meer plaatjes kijk ook op onze facebook pagina.


Een gastheer uit duizenden, Paul (jawel, die van de Triesto´s) zorgde voor de ideale sfeer en zong een vrolijk deuntje mee. Zelfs voor acapella draait hij zijn hand niet om!


Dit duo zorgde meteen aan het begin van de avond voor de juiste Stimmung! En zorgt voor een internationale sfeer op onze verjaardag op 13 mei.


Anthony was vorig jaar ook al van de partij, maar had de tips van de jury goed ter harte genomen. Lekker zingen kon hij al, nu had ook meer aandacht besteed aan de aankleding. Ook hem zien we terug op het Valkhof op 13 mei.


Dit Nijmeegse duo met Brabantse roots had er erg veel zin in. Het enthousiasme spatte van het podium. Ze zongen deze avond voor het eerst samen voor publiek, maar dat smaakt naar meer!

Du hast mich tausend mal belogen!


Herman Pieter nam de moeite om helemaal vanuit Noord Frankrijk met zijn gitaar en liedjes af te reizen naar Trianon. Hij paste weliswaar niet helemaal in het format, maar oogstte toch respect voor zijn optreden en lef. Binnenkort verschijnt zijn eerste CD met eigen nummers. Dat doet niemand van de artiesten van deze avond hem na!
In de pauze was er voor de jarige Marloes zelfgebakken appeltaart uit de keuken van DJ Ritchie...Komt ie ook nog eens in zn keuken;)​


Na de pauze werden we verrast door dit eigenzinnige en vrolijke Duo Vinylla. Zelfs Patricia Paay werd van stal gehaald! Ook zij hadden een eigen nummer in hun act verwerkt, en ze namen hun eigen koffer mee, altijd handig!


En toen kwam Marco...Als je je ogen dicht deed hoorde je Dré zelf! In het begin nog een beetje ingetogen maar hij werd steeds losser. Toen ook zijn moeder ten tonele kwam lag heel Trianon aan zijn voeten! Nu het Valkhof nog!


In de categorie baas boven baas...Ronnie en zijn razende Ronda´s kwamen, zagen, rolschaatsten en overwonnen. Goed gezongen, compleet over de top en ook nog eens goed kunnen rolschaatsen. Ga er maar aan staan.....Of je worst lust trouwens....


De jury in de persoon van Desiree Verhoeven had het er maar moeilijk mee.....

Over appels en peren, Pierre Kartner en Sieneke, had ik maar een vak geleerd en uiteindelijk toch moeten kiezen anders waren we nu nog in Trianon geweest.


and the winner is.....
Ronnie en de razende Ronda´s